Morgonlista

När går du upp?
På vardagar försöker jag kliva upp kring sju oavsett om jag har föreläsningar eller inte. Det lyckas aldrig, eftersom jag antingen stänger av alarmet eller snoozar i sömn. Brukar till slut vakna till liv vid åtta kanske. Har jag då föreläsning eller seminarium 8:15 blir det panik! På helgerna försöker jag att vara duktig och stänga av telefonen under natten, och vaknar oftast av mig själv runt 9-tiden.
 
Vad är det första du gör varje morgon?
1. Säger till Jona att "nu jävlar har vi försovit oss".
2. Kollar mobiltelefonen.
3. Kramas.
4. Morgonkissar.
5. Äter frukost.
 
Hur lång tid tillbringar du i badrummet varje morgon?
Oj, det är jätteolika! Det kan röra sig om allt från 10 minuter till 40 minuter beroende på vad jag ska göra samt hur seg jag är. Tycker om att ta det lugnt när jag ska göra i ordning mig.
 
Är frukost viktigt?
S U P E R V I K T I G T! Jag fungerar inte utan frukost. Om mina dagar börjar stressigt och utan frukost/koffein blir hela dagen automatiskt skit. Skulle det vara så att jag tvingas äta någon frukost annat än det jag vill/är van blir det kaos då också. Är en rutinmänniska ut i fingerspetsarna och behöver mina rutiner annars fungerar ingenting!
 
Vad äter du till frukost?
Det beror lite på vad jag ska göra under dagen! Om jag till exempel ska iväg och träna ben brukar jag äta havregrynsgröt + två knäckebrödsmackor med diverse pålägg. Annars är det vanligaste en smoothie och två mackor. Och kaffe eller energidryck.
 
Är du morgontrött?
Uppenbarligen har jag ju blivit det på äldre dar med tanke på att jag inte klarar av att kliva upp i tid. Förr skuttade jag upp så fort alarmet ringde. Jag förstår inte vad som har hänt alltså!
 
Vad har du för alarm?
iPhones standardalarm.
 
Hur ser en perfekt morgon ut?
Jag tar mig upp i planerad tid, har möjlighet att äta frukost i lugn och ro framför antingen nyhetsmorgon eller någon youtubevideo. Tycker om att vara i fred på morgonen, åtminstone på vardagarna. Då lallar jag gärna på i min egen lilla värld innan Jona klíver upp.
 
Vad är det bästa med morgonen?
Lugnet skulle jag säga.
 
Hur går du helst klädd på morgonen?
Tycker om att antingen ha Jonas kläder eller morgonrock! Det beror lite på hur kallt det är.
 

Kommentera här: