Livsuppdatering

Jag och mina brudar från klassen åt tapas och drack sangria i onsdags! Vi har som "tradition" att gå ut och äta tillsammans en kväll under varje campusvecka och det är sååå mysigt! Har verkligen hamnat med världens bästa gäng ♥♥♥
 
Bild tagen för ett tag sedan!
 
Hallå kamrater! Här kommer en liten uppdatering om livet. Måndag-fredag hängde jag i Luleå för årets första campusvecka! Till skillnad från de andra campusveckorna har vi i princip bara gjort massa praktiskt. En rolig och lärorik vecka! Det är även första gången sedan utbildningen startade som jag känt mig på banan. Saker och ting börjar koppla, jag börjar känna mig lite kunnig och så vidare. Så kul, och verkligen en boost för motivationen.
 
Kom hem kring 13 i fredags och hann vara hemma i 40 minuter innan rastlösheten kickade in. Försökte chilla ett tag eftersom alla i min närhet gnäller på mig att jag hela tiden vill hitta på saker och predikar om hur hälsosamt det är att ta det lugnt (bla bla bla), men vad fan .. ta det lugnt kan man göra i graven. Så vid 15:30 styrde jag och hjärtat kosan mot Lycksele där vi hängt hela helgen. Inte helt fel!
 
Vi har inte gjort så mycket spännande sedan vi kom hem. Packat upp, handlat och städat lite. Jona sitter och pluggar för tillfället och jag gör inte mycket vettigt. Ska göra lite te tror jag och förbereda inför morgondagen. Jag hade tänkt träna på morgonen innan det ska pluggas resten av dagen. Ska även möta upp en tjej som jag handlat lite saker av på köp och sälj! Det känns som en bra start på vad som förhoppningsvis blir en bra vecka! Nu ska jag avsluta det här inlägget innan jag skrivit en roman. Puss och kram!  

Kommentera här: