Dessa vändningar som livet tar ibland

De senaste två dagarna har det hänt lite grejer som gjort livet onödigt komplicerat, och ärligt talat känns det som att det kommer bli för mycket helt enkelt. Det finns en enorm änglsan i min kropp varje vaken sekund, och rädslan för att gå i säng på kvällen är tillbaka. Jag är rädd (läs: LIVRÄDD) för att må dåligt igen, och jag misstänker att min kropp försöker säga till mig att det är ångest som väntar framöver vilket gör mig så fruktansvärt ledsen och panikslagen. Jag vill inte.
 
Jag mår dåligt när inte vet vad som händer i framtiden eller har möjlighet att styra saker dit jag vill. Trots att jag varenda dag försöker komma över dessa "dåliga egenskaper" är det svårt, och nu har det helt enkelt blivit för mycket. Igår kom en ENORM bomb som kombinerar båda sakerna som jag nämnt ovan och för mig är det värsta tänkbara scenario. Det känns som en omöjlighet att komma tillbaka från detta trots att jag innerst inne vet att det förr eller senare ordnar sig. Jag önskar bara att det kunnat ordna sig nu.
 
Nu ska jag ta ett steg tillbaka, släppa alla stressmoment som finns utöver detta och lägga mig i soffan resten av kvällen. Förhoppningsvis vaknar jag upp imorgon med ny energi och mer hopp om livet.

Kommentera här: