Ups and downs

Jag har varit otroligt stressad de senaste dagarna. Stressad på ett sätt som gör att jag glömmer saker, inte klarar av att sitta ner och så vidare. Till råga på allt har jag världens klump i halsen och så nära till gråt exakt hela tiden. Så jobbigt. Det är så jäkla mycket nu med allting och jag försöker planera så gott det går, men det fungerar inte. Till slut blir det för mycket vilket resulterar i att jag inte gör någonting alls, vilket naturligtvis leder till mer stress.
 
Förr kunde jag hantera stress superbra och inte påverkas särskilt mycket alls, men det här året har verkligen vänt upp och ner på min värld. Att vara deprimerad och ha konstant ångest i åtta månader fucks you up, och jag är så trött på att inte kunna fungera som en vanlig människa. Hittills har 2016 förstört ALLT för mig, och jag är så trött på att inte vara mig själv. Det är så utmattande att kämpa för att hålla sig på fötterna exakt varenda dag, särskilt när det inte krävs mycket för att bli nerslagen. Usch alltså. JAG MÅR JU BRA NU EGENTLIGEN SÅ JAG FÖRSTÅR INTE VARFÖR VARENDA JÄKLA DAG SKA VARA EN SÅN KAMP ...
 
Ojoj .. det var faktiskt inte tänkt att slänga ihop världens deppigaste inlägg. Livet känns betydligt bättre nu än vad det gjorde tidigare idag. Gav mig ut på en timmes promenad innan middagen och höstluften gör susen! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, titta lite på IDOL och äta bananglass samt måla våra köksmöbler! Imorgon vankas jobb på hemtjänsten. Har inte jobbat i den här gruppen sedan februari, så det blir spännande! Nu ropar duschen på mig! Hoj.
 
 (Jävligt dåliga) bilder från idag. Älskar att lyssna på podcasts under promenaden. P3 dokumentär är en favorit!

Kommentera här: