Sista mars

Från en lite snöigare promenad
 
Avklarat veckans sista pass vilket känns skönt! Hann även ta en tidigare buss hem och det är alltid uppskattat. Väl hemma mötte jag upp Jullz för en långpromenad. Överskattade dock hur varmt det var ute så fick ångra bittert att jag promenerade i tunna träningstights, men är huvudet dumt får kroppen lida hehe..
 
Vi har gjort en deal, jag och Julia, som går ut på att sluta med våra respektive ovanor (jag ska alltså sluta dricka så gudsförbannat mycket energidryck). Idag är det avvänjning dag 4 och än så länge går det sådär. Jag är konstant sugen, men förhoppningvis går det över snart. Kämpar på!
 
Är ledig fredag, lördag och söndag så imorgon bitti brassar jag och mitt hjärta iväg till Storuman för att spendera helgen där. På ett sätt ska det bli skönt att komma i väg, men är samtidigt lite nervöst. Det är första gången jag är där sedan farfar dog (om man bortser från begravningen) så det känns lite tungt. Tur att jag har Jona med mig! Utan honom vet jag inte vad jag skulle gjort ♥. Nu ska jag vattna blommorna och sedan krypa till kojs! Hoj