Nygammalt jobb

Ännu en tisdag mitt i livet! Jag har fått så jäkla svårt att ta mig ur sängen på morgonen nuförtiden, så imorse lyckades jag försova mig en timme hehe .. hatar när det händer. Tog mig upp till slut, åt en ordentlig frukost och pinnade sedan iväg till gymmet vilket typ var det enda jag tänkt göra idag. Körde ett försiktigt pass och för första gången på evigheter samarbetade min skadade axel med mig. K U L  S O M  F A N. Förhoppningsvis går det åt rätt håll från och med nu.
 
Efter gymmet hade jag egentligen tänkt klämma in en promenix med Jullz, men det blev tyvärr inte av. Istället har jag ätit lunch och suttit i telefonkö hos Kommunal. Har försökt ringa dem i princip varje dag i två veckors tid utan att få tag på någon. Har antingen blivit bortkopplad pga överbelastning eller hamnat på plats 25 i kö. När jag nu äntligen får tag på en människa är hon otrevlig och ger mig ett nytt nummer att ringa. Ringer dit och får veta att de stängt för dagen. ALLTSÅ VAD FAN? Usch vad irriterad jag blir. Skit-kommunal.
 
Nu ska jag göra börja göra mig redo för en inskolningskväll! Har fått schema på ett nytt område och ska ha första inskolningen ikväll. Det känns kul och spännande. Alltid roligt att vidga sina vyer :pPpPp oh well. Dags att få någonting gjort innan bussen går. Höres och synes