En ledig tisdag

Det var länge sedan man rockade det här med webbkamera alltså. På min gamla dator kunde man inte fotografera med webbkameran, så för att kunna ta kort med datorn var man först tvungen att printscreena och sedan beskära bilden i paint. Komplicerat och omständigt, men det fanns en tid när det var livsnödvändigt, #lol.
 
Idag har både jag och Jona varit lediga, men trots det har vi gjort noll saker av värde. Vi tog en snabb shoppingrunda på stan där Jona köpte några linnen och jag en kamouflagetröja som jag spanat på ett tag. Insåg precis att det blev min sista "onödiga" shoppingsak med tanke på att det snåla studentlivet börjar snart. Tog tummen ur arslet och ansökte om studielån/studiebidrag idag vilket naturligtvis känns tungt och vemodigt, men börjar trots det vänja mig vid tanken att jag kommer vara skuldsatt från och med nu.
 
Nu sitter jag och målar naglarna och ska försöka beställa lite böcker till utbildningen. Imorgon är det back to work som gäller. Jobbar 13-21 och kickar då igång arbetsdagen med första personalmötet efter semestern. Kommer landa på jobbet redan 10:30 pga att det inte går några bussar, så det känns sådär. Tänkte försöka ta mig upp kring sex när Jona åker till jobbet för att bege mig ut på morgonpromenad, men det återstår att se hur det går. Nu ska jag get down to business så jag får gå i säng någon gång. Puss och kram, skumbanan