Sista juli

Jag vaknade för ungefär en timme sedan, vilket är väldigt olikt mig. Min plan var att kliva upp redan vid åtta men det gick åt skogen med ganska stora marginaler. I nuläget känner jag mig lite stressad eftersom jag hade en del att göra idag och tack vare "försovningen" ligger efter i tidschemat. Ogillar när planer inte går som de ska. Oh well, får göra det bästa av situationen helt enkelt. 
 
Någonting jag verkligen måste prioritera denna fredag är att söka jobb. Jag har bara runt en månad kvar där jag arbetar nu, och det är oklart huruvida jag får fortsätta till hösten eller inte. Om jag fick välja hade jag gärna fortsatt, men några sådana garantier kommer det nog aldrig att finnas. Det tar emot lite att söka mig från hemtjänsten, men jag tror samtidigt att det kan vara nyttigt att pröva på olika typer av arbeten för att ha lite mer i bagaget inför framtiden .. ? Vet inte. Intalar mig själv det i alla fall. 
 
Egentligen var tanken att jag skulle befinna mig i Östersund i helgen, men även de planerna gick åt helvetet. Vad jag ska hitta på istället vette tusan. Ikväll ska jag i alla fall iväg till en tjejkompis på drinkkväll. Har tänkt försöka skippa utgången och hålla alkoholförtäringen på en lägre nivå, då det varit mycket festande på senaste. Vi får se hur det går med tanke på hur mina planer gått hittills haha .. *lol*