Några bilder från min Norrlandsvistelse

Jag mellanlandade som bekant i Umeå innan jag fortsatte till Storuman. Katarina hade oturen att bli rejält förkyld och kunde därför inte följa med på några äventyr under helgen. Jag gjorde henne sällskap i soffan på fredagen, då jag var råtrött efter att ha stigit upp klockan fyra. Vi lättade våra hjärtan, diskuterade livet ur de flesta vinklar och vek in årorna tidigt. En mysig start på helgen med min finaste katt! Hur jag spenderade lördagen vet ni redan.
 
En av mina favoritlåtar just nu! Går ständigt på repeat. Denna lyssnade jag nästan hela vägen till Storuman. 
 
Måndagen och tisdagen spenderade jag hos farmor och farfar! De dukade fram tio sorters kakor, hällde upp både kaffe och te and didn't take no for an answer när jag försökte slingra mig. Jag fick hjälp att sy överdrag till våra soffkuddar och fick även med mig en del porslin som min gammelmormor haft! Två välbehövliga och mysiga dagar fick vi tillsammans! 
 
Hemma på Gångarstigen har vi ätit gott, fikat glass med varm kolasås, snackat skit och gjort lägesuppdateringar. Jag höll allvarligt på att skratta ihjäl mig när kattstackarn ovan ramlade från soffkanten och ner i papperskassen. Så klantig. Minns när han var kattunge och hoppade rätt ner i toalettstolen. Pappa skjutsade mig till bussen på onsdagmorgon och det var tungt att säga hejdå, särskilt med tanke på att jag inte vet när vi kommer att träffas nästa gång! 
 
Lämnade Storuman med kärlek och värme i hjärtat, samt ny energi! Ett trevligt men kort besök.