Kort update

Nu var det ett bra tag sedan vi sågs. Livet kom emellan som vanligt, mer än någonsin. Jag har svårt att hantera situationer som jag inte stött på innan, men gör mitt bästa och hittills har det gått OK om än det är jobbigt som fan. Så småningom kommer jag skriva om det som hänt. Jag behöver det för att kunna läka, som ni vet, men just nu orkar´jag inte .. 
 
Efter att ha sovit borta i princip varje natt de senaste två veckorna var det skönt att komma hem till Bockholmsvägen igår. Att få krama om min älskling var också helt fantastiskt. ♥ Igår kväll städade vi hela lägenheten, tvättade, lagade två maträtter för att kunna frysa in matlådor samt slängde massa skräp. Duktiga vi är! När vi var klara kröp vi ner i soffan framför två avsnitt av One Tree Hill innan jag somnade i hans varma famn.
 
Idag har jag i alla fall en ledig dag efter sex dagars jobb. Sov ut ordentligt och väntar i skrivande stund på att mina ägg ska svalna så att jag kan äta frukost. Ska gå en sväng på stan, åka och svettas på fitness 24/7 samt möta upp tjejerna för att handla till nyårsafton. Rätt vad det är så har även denna dag tagit slut och jobbet kallar igen. Imorgon har jag världens mördarpass - 7-14 och 16-21 - vilket känns tungt, men det går an ändå. 
 

Kommentera här: