Om du vill ha en idiot lägg din hand i min

 
Förra valborg jobbade jag kväll och åkte sedan hem för att invänta mitt sällskap som kom rullande från stan. En till början väldigt ouppstyrd valborgsmässoafton blev till den en av de roligaste och längsta fester jag någonsin varit på. Och i Ljusvattnet dessutom! Vi shottade till halv sex på morgonen, nattbadade i minusgrader och hade det så himla trevligt. Spontanitet när det är som bäst helt enkelt! 
 
Denna valborgsmässoafton är långt ifrån lika fartfylld. Tråkigt, men sådant händer. Jag fick precis ett samtal från mina fyllesvin till vänner och mitt hjärta började värka av saknad till dessa människor. Om jag fick bestämma hade jag umgåtts med dem varje dag, hela dagarna just för att de ger mig så mycket glädje och bra energi. Jaja. Nu ska jag sluta vara cheesy. 
 
Imorgon kväll får jag finbesök av två tjejer som också ligger mig väldigt varmt om hjärtat - Erika och katten! Jag har längtat så mycket efter dem! Det ska bli så kul att visa dem mitt Göteborg och vårt hem här! Ihelgen blir det en bra helg!