2014-02-23

 
 
Idag har det varit en bra dag! Solen har hållit oss sällskap, likaså värmen. Jag och mina tanter/farbröder har fler än en gång konstaterat att solen gör människan lycklig, vilken förmodligen är en bidragande faktor till att jag känt mig så lätt idag. Förutom det så har vi även kramats massor på jobbet. Vi återfann en tants glasögon, vilket självklart var anledning nog att styra kramkalas där och då i hennes hall!
 
Egentligen är det inte bara den 23 februari som varit en bra dag. På senaste tiden har de allra flesta dagar varit kanon! Jag känner mig så tillfreds med livet i dagsläget. När jag tänker tillbaka hur jag kände för ett år sedan blir jag nästan rädd. Så dåligt som jag mådde då vill jag aldrig må igen. Idag mår jag bättre än på länge och jag ÄR! SÅ! GLAD! ÖVER! DET!
 
Igår hade jag min första och enda lediga dag för den här veckan. Det var riktigt skönt, och samtidigt så välbehövligt med tanke på hur jag slitit för Skellefteå Kommun denna veckan. Besökte frissan på förmiddagen och klippte av mig håret. Trodde att jag skulle gråta floder, men jag blev faktiskt riktigt nöjd! Hängde sedan i sängen hela dagen och läste böcker och tittade på serier. Hann även tvätta lite, samt baka nutellamuffins som kanske är det godaste jag ätit i hela mitt liv. 
 
Nu: dusch - kvällsfika - godnatt.