2014-04-11

 
Blää vad jag saknar min kamera. Eller egentligen är det inte kameran i sig som jag saknar, då den började ha gjort sitt efter tre års flitigt användade. Det jag saknar är att kunna föreviga ögonblick och ta vackra bilder med något mer hightech än iPhonekameran. Jag tappade min käre vän i golvet för någon månad sen, vilket resulterade i att ett stycke kamera blev till tre delar. Förstår egentligen inte varför jag inte köpt någon ny. Snåljävla linne, du har ju råd? 
 
I måndags fikade jag med mina storumantjejer och var överpeppade över kommande roligheter. Åt lunchbuffé på tatung med mina skellefteåtjejer och prövade nya glasögon på tisdagen. Annars har jag jobbat kväll hela veckan. Gått på gröt- och soppdieten, druckit te och skvallrat med tanter och blivit överfallen av högtryckstvätten. Är överlycklig över ett snöfritt skellefteå och kör kanske lite för fort på asfalterade vägar. Denna veckan har haft hög klass! Jag har varit ovanligt sams med livet, vilket alltid är skönt!
 
Just denna sekund är vi dock inte BFF's, jag och livet. För att vara helt ärlig är jag faktiskt ganska förbannad. Jag gör ingenting annat än att servera matlådor och bädda sängar. Festar aldrig, hänger aldrig, går aldrig på stan, åker aldrig någonstans. Ingenting. Missförstå mig rätt, jag älskar att jobba! Men jag gör aldrig något som jag tycker är extra roligt, något som ger mig extra mycket positiv energi. Och när det väl står roligheter bakom nästa hörn (julles 20års fest imorgon) då blir jag fucking förkyld? Tack för den livet.
 
Nu ska jag dricka ingefärste och fortsätta klösa bort sårskorpor från min katt. Man skulle kunna tro att han tycker det är obehagligt, men han bara kurrar. Så jag fortsätter. HOJ