Jag har varit vaken hela natten, känt om hjärtat sitter kvar

Igår var jag heeeelt ledig, vilket var underbart skönt! Tog sovmorgon, åt en god frukost bestående av äggmackor (min nya obsession, verkligen heaven on earth) innan jag återigen styrde kosan mot sängen. Tittade på två säsonger av geordie shore och bara njöt av lugnet, tystnaden och ensamheten. Det var länge sen jag fick chansen att få vara ensam och ifred, så det var välbehövligt!
 
Inatt var det omöjligt att somna. Hur jag än gjorde gick det jävlart int. Mina ögon var trötta, men min kropp ville inte slappna av och somna. Och precis när jag lyckats med detta skickar mamma ett sms och ljudet gör mig livrädd. Arghh.. ilska. Vände och vred på mig ett tag till innan jag kom på den briljanta idén att sätta på lite pianoplinkande på spotify. Ett tag efter detta måste jag ha somnat, för imorse vaknade jag.
 
Träffade erika och katarina i fredags när jag var i storuman, och det var fuckin' amazing! Vi catchade up, såg idol och totaldissade kevin (alltså varför är han ens kvar?) och åt bullar/godis. De ger så mycket bra energi mina kompisar! Världens bästa är dom :) Nu längtar jag bara till på fredag när jag äntligen äntligen äntligen får träffa min lyckselepingla!!!