Söndag

Dagarna springer fram i vanlig ordning och ännu en helg lider mot sitt slut. Det har varit en ganska lugn helg för min del. Igår jobbade jag och sedan var jag på bio med tjejerna. Vi såg skönheten och odjuret som dessvärre var lite av en besvikelse, något jag visserligen räknat med eftersom sådana filmer inte är my cup of tea. Om jag hade sett den hemma hade jag stängt av innan den tagit slut, hehe .. lite tråkig tyvärr, men väldigt välgjord så det var ett plus!
 
Idag är det söndag och jag har inte så mycket planerat. Har pluggat lite inför tentan nu på morgonen och ska alldeles strax svira om för att bege mig på en promenad i solskenet. Jona ligger och sover efter att ha jobbat natt så de vanliga söndagssysslorna (tvätta och städa) får vänta lite. Resten av dagen kommer nog att bestå av mestadels tentaplugg och eventuellt ett träningspass på gymmet. Tycker dock att det är så obehagligt att vara på gymmet nuförtiden eftersom det finns några personer som stirrar K O N S T A N T och väldigt intensivt varje gång jag är där. Det är riktigt otäckt faktiskt. Tur att det är bra väder utomhus så att det går att promenera istället!

14 mars - tentaplugg all day long

Hallå kamrater! Sedan sist vi hördes har jag hängt en vecka i Luleå. Alltid lika roligt att träffa tjejerna, men veckan överlag var fruktansvärt tung. Vi betade av sju eller åtta uppgifter, de flesta i seminarium och det tar på mer än man kan tro. När det kommer till mina fantastiska klassbrudar tycker jag att det är så roligt att 5/8 bor på samma ställe, så det är i princip konstant häng från morgon till kväll. Så kul! På torsdagen tog vi en promenad på isvägen i Luleå. Superfint var det, och så trevligt att få komma ut och röra på sig lite grann efter en fullspäckad vecka. Jag lyckades dock med årets kvadd när jag skulle vara cool och sladda med sparken hehe .. (LOL) .. har fortfarande ont.
 
Vi har tenta den 22 mars så framöver är det 100% tentaplugg som gäller. Sedan är den här kursen slut! Så sjukt att jag snart gått ett år på utbildningen. Bara två år kvar då! Nu ska jag lägga plugget åt sidan för idag och påbörja middagen! Ska göra eget "tunnbröd" och grön ärtsoppa. Blir riktigt spännande att se om det blir ätbart haha .....