Söndagslista

Humör idag?
Det är relativt bra faktiskt. Jag är lite trött, har lite ont i kroppen och känner mig lite stressad men förutom det ska jag inte klaga. Det har varit värre. Om vi säger såhär - själen mår bra, och det är det viktigaste.
 
Dagens planer?
Jag ska skriva klart samt skicka ut mitt CV inför sommaren. Har ju mitt fantastiska jobb på hemtjänsten, men är sugen på att pröva någonting nytt samt få ett jobb som inte ligger 40 minuter bort. Sedan ska jag städa, eventuellt ta en promenad med Jullz och sedan gå och träna. En lugn söndag med andra ord!
 
Veckans snällaste?
Oj, det var en bra fråga. Jag måste nog i vanlig ordning svara min pojkvän, som har ett oändligt tålamod och som alltid ställer upp trots att jag vet att han gärna hade dödat mig vissa dagar. Jag är inte superlätt att bo med kan jag säga haha ..
 
 
Helgens planer?
Ja, helgen är redan över haha .. men nästa helg vankas det födelsedagsfekke!
 
Veckans framsteg?
Jag vet inte om jag gjort några större framsteg faktiskt. Det enda jag kan tänka på är väl att jag varit på gymmet nästan alla dagar och fått till ganska bra pass samt ätit mycket bra och nyttig mat.
 
Dagens mat?
Hittills har jag bara hunnit äta frukost eftersom jag tog en ofrivillig sovmorgon, men till frukost blev det tre stekta ägg + riskakor med banan och kanel + kaffe och proviva. Very interesting.
 
Vad var det roligaste som hände i veckan?
Fredagsfikan med fröken Lindgren! Vi har alltid så sinnessjukt jävla roligt tillsammans oavsett vad vi gör och i fredags hade vi inte träffats på hur länge som helst så det var fantastiskt kul att catcha up och kramas. Hon är en av de sjukaste människor jag träffat i hela mitt liv (ungefär lika sjuk i huvudet som jag själv) och jag älskar henne så mycket att jag nästan skulle kunna dö.
 
Veckans tanke?
"Tvingas jag bo i den här lägenheten två sekunder till kommer jag att få ett psykiskt sammanbrott"
 
 

Kommentera här: