Rödbets- och chevrésallad

Här kommer en liten bild på dagens lunch! Eftersom att Jona jobbar idag hade jag fria händer och slängde ihop en rödbets- och chevrésallad med rostade pinjenötter. ALLTSÅ 10/10 POÄNG!? Så gott. Jag trodde inte att jag skulle tycka om rödbeta på det sättet, men jag blev väldigt positivt överraskad. Älskar chevré (eller egentligen all ost) så det blev verkligen en perfekt lunch!
 
Annars då? The vegetarian life is treating me good. Dag 27 utan kött och jag saknar det inte ens. Det kommer nog absolut inte att vara några problem att fortsätta med vegetarisk mat även i februari. Huvudorsaken till varför jag började äta vegetariskt var som tidigare nämnt att jag inte ville vara med och bidra till den vidriga industrin, så det känns naturligtvis fantastiskt att inte slakta/plåga/tortera några djur genom att äta dem. Jag mår dessutom mycket bättre. Känner mig lättare och "renare" i kroppen på något sätt. Det är svårt att förklara, men ni som vet - ni vet. Bara bra saker än så länge med det köttfria livet med andra ord!

Liknande inlägg

Kommentera här: