2017

HALLÅ KOMPISAR. Nu var det länge sedan sist. Det har till och med hunnit bli ett nytt år, lol. För min del började 2017 på sämsta möjliga sätt. Jag vaknade upp lite krasslig på nyårsdagen, men tänkte inte så mycket på det i och med att jag var bakis. På kvällen spårade det dock ur och jag blev råsjuk. Har haft 39 graders feber i fyra dygn och har inte gjort annat än att ligga i sängen och titta på film. Idag känner jag mig tack och lov lite bättre, så har orkat plugga lite grann samt vara uppe längre än 1 minut. Så förhoppningsvis blir jag frisk snart!
 
Jag hade i alla fall ett bra nyårsfirande tillsammans med några av mina favoriter. Vi åt en god trerätters hos oss och sedan satt vi och snackade skit/skämtade hela kvällen. Planerna var att vi skulle spela spel och sådär också, men det blev helt enkelt inte av. Det sjukaste av allt var att vi höll på att missa tolvslaget. Kollade på klockan 23:59 och då blev det panik lol .. Sällskapet gick hem strax före två och då var det straight to bed som gällde.
 
Nu har jag skrivit lite på en rapport som jag och Karin ska göra tillsammans, samt tröstshoppat lite nya kläder på mellandagsrean. Jona åker bort i helgen och min helg kommer verkligen gå i pluggandets tecken. Jag har en hel psykologirapport att skriva, en redovisning att förbereda samt min och Karins rapport till pedagogiken. Snart är dessa två kurser över och det ska bli fruktansvärt skönt att påbörja någonting nytt! Nog svamlat för idag. Nu hoppas jag att min sambo tänkt göra lite mat till oss och sedan blir det nog soffläge resten av kvällen. Vi hörs! POK

Kommentera här: