Rödbets- och chevrésallad

Här kommer en liten bild på dagens lunch! Eftersom att Jona jobbar idag hade jag fria händer och slängde ihop en rödbets- och chevrésallad med rostade pinjenötter. ALLTSÅ 10/10 POÄNG!? Så gott. Jag trodde inte att jag skulle tycka om rödbeta på det sättet, men jag blev väldigt positivt överraskad. Älskar chevré (eller egentligen all ost) så det blev verkligen en perfekt lunch!
 
Annars då? The vegetarian life is treating me good. Dag 27 utan kött och jag saknar det inte ens. Det kommer nog absolut inte att vara några problem att fortsätta med vegetarisk mat även i februari. Huvudorsaken till varför jag började äta vegetariskt var som tidigare nämnt att jag inte ville vara med och bidra till den vidriga industrin, så det känns naturligtvis fantastiskt att inte slakta/plåga/tortera några djur genom att äta dem. Jag mår dessutom mycket bättre. Känner mig lättare och "renare" i kroppen på något sätt. Det är svårt att förklara, men ni som vet - ni vet. Bara bra saker än så länge med det köttfria livet med andra ord!

Spontanbokade en resa

Jag är inte den som tar förhastade beslut. Är ett kontrollfreak av rang och funderar igenom alla saker jag planerat/funderat/tänkt miljoner gånger innan jag gör slag i saken. Med andra ord är jag inte särskilt spontan, trots att det är egenskap jag önskat att jag hade. Idag har jag dock varit den mest spontana jäveln ever: bokade nämligen en resa åt mig och Jona i början på juni! Tanken slog mig och efter 10 minuter hade jag bokat och betalat. Vilken jävla kick att vara så spontan alltså (lol). Så - 6 juni sticker jag och hjärtat alltså iväg en vecka till Grekland! LÄNGTAR SÅ ATT JAG SPRICKER ♥
 
TB Grekland för två år sen

2017-01-23

Måndag igen då kompisar! Helgerna går alldeles för snabbt. I fredags blev det inte många knop. Jag var så trött efter att ha jobbat samt pluggat så jag dog i soffan någon timme innan vi spenderade kvällen framför en film. På lördag var det födelsedagsfest hos grannen! FY FAN ALLTSÅ, det går inte att ta det lugnt med dessa människor haha ... men kul hade vi! Igår var det naturligtvis inte så jäkla kul men det är smällar man får ta.
 
Idag har jag sett en föreläsning på morgonen och sedan kom Jonas syster, hennes kille och deras lilla tjej hit. Mina planer på att plugga hela eftermiddagen försvann med andra ord, haha! Men det var så mysigt att ha dom här, så det var det värt. Efter att dom farit däckade jag i soffan (alltså jag har ju problem) och sedan åkte vi iväg och veckohandlade. Nu ska jag börja varva ner lite grann med kvällsfika innan sängen kallar. Imorgon väntar morgonträning, pluggdate hos Annelie och sedan ett besök hos Lina för en intervju. Fullt ös medvetslös alltså.