A different kind of foodprep

Jag har pluggat hela dagen och bakat semlor hela kvällen inför morgondagens pluggdate med Nina och Annelie! Nu ska jag kramas lite extra med min sambo innan han sticker iväg på nattjobb och jag ska se kvällens PH. 

2017-02-25

Det har varit en jobbig vecka, och igår kväll var jag så fruktansvärt trött att jag vek in årorna innan 20 på kvällen. 19:45 låg jag i sängen, somnade och låg totaldäckad i tolv timmar. Jag tror att det behövdes. Har inte snittat mycket sömn under veckan och när jag väl sovit har det varit orolig sömn. Det var med andra ord väldigt skönt att ta igen lite förlorade sömntimmar. Jag har i alla fall haft en helt fantastiskt dag idag! Träffade Elina på Eddahallen för att hänga på relaxen. Har aldrig varit där tidigare, så det var super! Vi badade/bastade/åt lunch och snackade skit ett par timmar innan vi begav oss hemåt. Så kul att få spendera lite tid med min fina kamrat ♥
 
När jag kom hem från Eddahallen chillade jag bara i soffan en stund innan jag gick in till stan igen för att handla middag samt lite fika inför ikväll. Lina tittade förbi kring 18:30 och vi har bara haft myskväll framför mello! Hatar melodifestivalen men älskar kvinnan, så det var även det FRUKTANSVÄRT MYSIGT! Nu har hon åkt hem och jag ska göra mig i ordning för att gå och lägga mig!

Jobbtorsdag

Hallå kamrater! Vilken jäkla dag alltså. Jobb 7-16 på hemtjänsten, lägenhetsvisning 17:30 och sedan ett par timmars plugg direkt efter middagen. Men det har varit en bra dag trots allt! Att jobba är lika fantastiskt kul som alltid (och särskilt dagar som denna när det skrattas konstant både hos vårdtagare och i personalgruppen), lägenhetsvisningen gick otroligt bra och rapporten börjar vara klar! Skönt när det mesta flyter på.
 
Känner mig dock helt sprängd. Det har varit svinmycket plugg hela den här veckan och det har varit tungt. Har inte kunnat träna på det sätt jag velat eftersom skolan har varit tvungen att prioriteras, sömnen fungerar inte riktigt som den ska och det är bara för mycket. Imorgon är det fredag vilket innebär ännu en fullspäckad dag. Jag ska bland annat till kiropraktorn, färdigställa rapporten med min grupp och sedan åka till Burträsk igen för att intervju vår arbetsterapeut. Men efter det, då är det äntligen helg. Tänker mig mycket sömn, lagom mängd träning/motion och lite häng med vänner samt INGET plugg!