Ny vecka, nya tag

Det blir mycket bloggat nu när jag mest hänger hemma och försöker stilla mina kliande fingrar på alla sätt jag kan. Att vara heltidsstudent och spendera åtta timmar med näsan i diverse studielitteratur passar inte min rastlösa själ. Som tur är har jag lite arbetspass inplanerade här framöver så då händer det åtminstone någonting! Och sedan måste jag, som jag sagt MILJONER GÅNGER, komma igång med träningen igen. Att träna regelbundet är ju som klippt och skuret för mig som aldrig kan sitta stilla.
 
De två senaste timmarna har jag spenderat framför datorn och pluggat det absolut sista inför tentan imorgon. Konstigt nog är jag inte nervös. Vill mest bara få den överstökad! Min inställning till skolan och prestationer har förändrats ENORMT under de senaste året. På högstadiet/gymnasiet strävade jag alltid efter högsta betyg, körde mig själv i väggen för att lyckas och dog av skam om jag bara fick ett VG. TACK LIVET för att jag växt, mognat och insett att det finns viktigare saker i livet än högsta betyg i skolan. Så länge jag får min examen och yrkeslegitimation efter tre års studier kommer jag att vara mer än nöjd.
 
Nu ska jag kila iväg och ta på pyjamas, koka en kopp te och sätta mig i soffan. Det går ett program på sjuan som börjar klockan 22 som verkar otroligt spännande, så ska titta på det innan det är dags att vika in årorna. Sov gott gänget och önska mig lycka till imorgon! Puss och kram

Kommentera här: