I'm back bitches (lol)

Livet har kommit igång efter en veckas semester och det är full rulle varenda dag. Har ett par arbetspass kvar innan jag slutar samtidigt som plugget dragit igång på allvar och att lyckas kombinera de båda på ett smidigt sätt är inte helt enkelt. Tidigare tyckte jag att det kändes som en piece of cake att jobba nästan heltid samt plugga heltid, men tack och lov har jag tagit mitt förnuft till fånga och insett att det är HELT ORIMLIGT. Jag längtar så otroligt mycket tills nästa fredag när alla mina schemalagda jobbpass är gjorda och jag kan lägga 100% fokus på studierna.
 
Ovanpå detta är en livsstilsförändring i rullning då den här sommaren varit den mest ohälsosamma i hela mitt liv. Jag har nog aldrig ätit så ohälsosamt, rört mig så lite eller druckit så mycket alkohol som jag gjort i år. Det både känns och syns, och det som syns (väger bland annat mer än vad jag någonsin gjort) är tro det eller ej inte vad som är värst. Det är känslan av att vara tung och begränsad som är värst. Min rygg är HELT PAJ och med tanke på att jag ska spendera väldigt mycket tid stillasittande framför datorn från och med nu känns det som en bra idé att få in de träningsrutiner jag hade för ett år sedan. Så allt det känns bara kul! Jag är motiverad.
 
I övrigt har jag inte särskilt mycket att dela med mig av för tillfället. Det är som sagt fullt upp all day, men trots att det är sjukt jobbigt för tillfället är det samtidigt otroligt tillfredsställande. En bilduppdatering från vår semester kommer naturligtvis upp någon dag! Nu ska jag snart gå och väcka min pojkvän som ska jobba natt och sedan ta tag i lite plugg. Puss och kram så länge!

Kommentera här: