Friday

Fy tusan vad trött jag känner mig idag. Låg vaken till kanske 01:30 innan jag kunde somna och så hade jag ställt larmet på 06:30. Med andra ord kommer kaffet vara min bästa kompis idag. För tillfället sitter jag och väntar på att dagens föreläsning ska börja. Idag ska det pratas om referenshantering och forskningsprocesser. Spännande!
 
Idag är det fredag vilket för de flesta innebär helg, ledighet och återhämtning efter veckan. Not for me though. Jag har miljoner saker att göra i helgen, allt är studierelaterat. Måste se tre föreläsningar som jag inte hunnit se ännu, läsa och sammanfatta flera hundra sidor, förbereda inför ett kommande grupparbete samt den första studieuppgiften som ska vara klar nästa vecka. Alltså herregud. Hade verkligen romantiserat det här med studier känner jag. Nåväl. Det är en jäkla tur att det är intressanta grejer vi sysslar med!
 
Förutom det har vi eventuellt tänkt måla lite samt möblera om här hemma. Jag har mycket tankar och idéer gällande lägenheten och det skulle vara kul att sätta dem i verket. Och eftersom jag har noll procent tålamod så vill jag hemskt gärna styra upp det NU NU NU. Tänker att det kan  vara ett trevligt avbrott från universitetsstudierna.
 
Jisses vilket långt inlägg detta blev. Hade egentligen bara tänkt skriva in en snabb liten uppdatering, men som vanligt spårar det ur. Nu ska jag städa undan lite i köket innan det är pluggmode för hela slanten! Ses!
 
 

Kommentera här: