2016-09-06

Gammal bild på mig och pinglan från 2009 (sju år sedan, herregud) när vi hade sleepover med hela gänget hos Petra! Tiden går så jäkla fort alltså.
 
De två senaste dagarna har varit jobbiga. Jag är så otroligt känslig nuförtiden, blir lätt uppstressad och får 100% panik på två sekunder. Av någon anledning klarar jag inte av att hantera oförutsedda händelser vilket har lett till mycket onödig ångest de senaste dagarna. Men jag kämpar på med mina positiva tankar och någon gång vänder det.
 
Den här dagen ska i alla fall bli bättre, det har jag bestämt! Nu på morgonen har jag tittat på en föreläsning och hinkat koffein. Det är andra gången jag är med på en föreläsning i realtid, och det är så jäkla ovant. Eftersom att jag endast sett de inspelade föreläsningarna är jag van vid att kunna pausa när jag behöver och min hjärna har inte förstått att man inte kan pausa på en liveföreläsning. Blir kortslutning i huvuvdet vill jag lova, haha!
 
Nu vankas det promenad i finvädret innan jag ska åka till en klasskompis för att strukturera ett grupparbete. Spännande! Sedan blir det förhoppningsvis ett pass på gymmet och ikväll ska jag ÄNTLIGEN träffa Jullz! Har inte träffat människan på flera veckor och det känns SÅ SJUKT!? Är ju van att se henne många gånger i veckan haha.. Nåväl! Ha en bra tisdag kompisar! Puss och kram
 

Kommentera här: