Ups and downs

Jag har varit otroligt stressad de senaste dagarna. Stressad på ett sätt som gör att jag glömmer saker, inte klarar av att sitta ner och så vidare. Till råga på allt har jag världens klump i halsen och så nära till gråt exakt hela tiden. Så jobbigt. Det är så jäkla mycket nu med allting och jag försöker planera så gott det går, men det fungerar inte. Till slut blir det för mycket vilket resulterar i att jag inte gör någonting alls, vilket naturligtvis leder till mer stress.
 
Förr kunde jag hantera stress superbra och inte påverkas särskilt mycket alls, men det här året har verkligen vänt upp och ner på min värld. Att vara deprimerad och ha konstant ångest i åtta månader fucks you up, och jag är så trött på att inte kunna fungera som en vanlig människa. Hittills har 2016 förstört ALLT för mig, och jag är så trött på att inte vara mig själv. Det är så utmattande att kämpa för att hålla sig på fötterna exakt varenda dag, särskilt när det inte krävs mycket för att bli nerslagen. Usch alltså. JAG MÅR JU BRA NU EGENTLIGEN SÅ JAG FÖRSTÅR INTE VARFÖR VARENDA JÄKLA DAG SKA VARA EN SÅN KAMP ...
 
Ojoj .. det var faktiskt inte tänkt att slänga ihop världens deppigaste inlägg. Livet känns betydligt bättre nu än vad det gjorde tidigare idag. Gav mig ut på en timmes promenad innan middagen och höstluften gör susen! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, titta lite på IDOL och äta bananglass samt måla våra köksmöbler! Imorgon vankas jobb på hemtjänsten. Har inte jobbat i den här gruppen sedan februari, så det blir spännande! Nu ropar duschen på mig! Hoj.
 
 (Jävligt dåliga) bilder från idag. Älskar att lyssna på podcasts under promenaden. P3 dokumentär är en favorit!

Ny vecka, nya tag

Det blir mycket bloggat nu när jag mest hänger hemma och försöker stilla mina kliande fingrar på alla sätt jag kan. Att vara heltidsstudent och spendera åtta timmar med näsan i diverse studielitteratur passar inte min rastlösa själ. Som tur är har jag lite arbetspass inplanerade här framöver så då händer det åtminstone någonting! Och sedan måste jag, som jag sagt MILJONER GÅNGER, komma igång med träningen igen. Att träna regelbundet är ju som klippt och skuret för mig som aldrig kan sitta stilla.
 
De två senaste timmarna har jag spenderat framför datorn och pluggat det absolut sista inför tentan imorgon. Konstigt nog är jag inte nervös. Vill mest bara få den överstökad! Min inställning till skolan och prestationer har förändrats ENORMT under de senaste året. På högstadiet/gymnasiet strävade jag alltid efter högsta betyg, körde mig själv i väggen för att lyckas och dog av skam om jag bara fick ett VG. TACK LIVET för att jag växt, mognat och insett att det finns viktigare saker i livet än högsta betyg i skolan. Så länge jag får min examen och yrkeslegitimation efter tre års studier kommer jag att vara mer än nöjd.
 
Nu ska jag kila iväg och ta på pyjamas, koka en kopp te och sätta mig i soffan. Det går ett program på sjuan som börjar klockan 22 som verkar otroligt spännande, så ska titta på det innan det är dags att vika in årorna. Sov gott gänget och önska mig lycka till imorgon! Puss och kram

En lugn söndag

Hejsvejs! Igår var jag hos Julia och drack lite vin med några fina tjejer. Det blev dock en kort kväll för min del av många anledningar, men jag hade supertrevligt så länge det varade i alla fall! Jag har så fina kompisar alltså. De två största anledningarna till att jag valde att åka hem tidigt var 1) jag är fattig och hade inte råd att gå ut och 2) min första tenta äger rum på tisdag, jag har inte pluggat lika mycket som jag kanske borde och ville därför inte vara trött och bakis hela den här söndagen.
 
Jag har precis slängt i mig lite middag, vilket även var mitt första mål för dagen. Jag har HELT glömt bort att äta idag, vilket jag insåg där kring 17-tiden haha. Det kan vara det sjukaste jag varit med om med tanke på att jag vanligtvis inte fungerar utan mat, men jag antar att det finns en första gång för allt. Resten av kvällen ska jag bara plugga inför tentan och fixa lite här hemma! Inte mer spännande än så alltså. Vill egentligen åka och träna men är fortfarande inte riktigt helt frisk så det får bli kommande veckans projekt istället. Ok, hoj!