Tisdagmorgon

♥♥♥
 
Godmorgon! Jag har suttit och stirrat på datorskärmen i typ 40 minuter nu och fått nada gjort. Har så ont i magen idag.. det känns ju sådär faktiskt. Hade tänkt åka iväg och träffa tjejen som jag är kontaktperson till bland annat, men jag vet inte hur det blir med det alltså. Med tanke på hur mycket jag stressat den senaste tiden borde jag lyssna på min kropp och ta det lugnt, men det är svårt.
 
Helgen var bra. Jag var i Umeå med mina vapendragare från Storuman! På fredag såg vi Idol, körde till donken och fulsjöng i bilen klockan ett på natten och avslutade kvällen (eller natten) med skitsnack till halv fyra på morgonen (ZzzZzz....). Lördagen spenderade vi på IKEA och Avion, innan vi åkte hem till Lotta för att styra upp tacos och fixa oss inför fest. Förkröket var rätt lame och kroken var mer nice (ovanligt, brukar alltid vara tvärtom) men sällskapet gjorde det hela tippetopp ändå! Det var så HIMLAHIMLA kul att träffa dessa tjejer igen, det är verkligen inte alls ofta nuförtiden. Vi har gjort så mycket tokigt under åren vi känt varandra och trots att vi lever helt olika liv nuförtiden är det som att vi aldrig varit ifrån varandra när vi väl ses.
 
Nu ska jag krypa ner i sängen igen en stund och hoppas på att magsmärtan försvinner så att jag kan ta tag i plugget. Puss och kram!

Kommentera här: