Sunday funday

Började dagen med ett förmiddagspass på hemtjänsten. Under den tiden hann jag tappa bort mitt kommunID. Jag har haft det i tre år och har aldrig varit ens i närheten på att tappa det innan. Som tur var hittade min kollega det i eftermiddag så det ligger i tryggt förvar på kontoret! Tack och lov.
 
Åt lunch när jag kom hem och dog i soffan en stund innan jag tog tag i lite plugg. Den första delen av min aktivitetsberättelse är nu färdigskriven (förutsatt att jag gjort rätt dvs) och det känns så skönt! Det är två delar kvar, men de är ganska lätta och borde gå relativt fort. Trots att jag hade 0 % energi pallrade jag mig till gymmet kring 17 för ett lättare benpass. Det gick över förväntan och jag är redan trött i benen, så förhoppningsvis är det träningsvärk imorgon!
 
Imorgon börjar min dag med ett besök på ett äldreboende där jag ska göra en fältstudie om äldres aktivitetsmönster. Jag är lite nervös, men tror att det kommer vara mycket lärorikt och intressant! Restan av dagen kommer att bestå av plugg, träning och kramar (förhoppningvis). Nu ska jag lägga mig framför TV:n tills Jona pallrat sig hem!
 

Kommentera här: