Jisses ...

Vilken jävla vecka alltså. Kalendern har varit fullproppad, fullt ös från sju på morgonen till tio på kvällen. Det enda som är positivt är väl att jag varit så jäkla trött på kvällarna att jag totaldäckat och sovit som en klubbad all night. Jag är dock väldigt stolt över mig själv och det faktum att jag lyckats ligga i fas i princip hela veckan. Det är en uppgift som jag inte hunnit göra, som jag måste göra klart ihelgen, men i övrigt har jag lyckats fixa allt annat. Jag börjar känna mig mer bekväm med den här distansstudie-situation, så det är toppen ...
 
Nu ska jag göra ett snabbryck och fortsätta med min aktivitetsberättelse innan familjen kommer hit. Jag tror att det vankades fika på stan! Alltid mysigt. Ikväll ska jag till Lina och hälsa på i hennes nya hus samt dricka vin och snacka skit. Det är såååå välbehövligt efter den här veckan!
 
Måste även bara nämna, som en lite note to self, min träningsvärk! ALLTSÅ SHIT, vad jag saknat denna känsla. När jag vaknade imorse och typ inte kunde gå för att jag hade så ont i benen kom träningsmotivationen verkligen tillbaka. Nu vill jag bara köra stenhårt all day everyday (alltså lol det kommer hålla sig en kvart). Måste bara fixa min jävla rygg som är sämre än vad den någonsin varit, sen är jag på banan på riktigt.
 
Hade ju hemskt gärna spenderat mitt liv i cypern med den här alltså .. ♥

Kommentera här: