Campusvecka dag tre och trasig rumpmuskel

Hej gänget! Befinner mig i Luleå för tillfället. Det är tredje dagen på andra campusveckan och dagen har gått så fruktansvärt fort trots att det inte blivit mycket gjort. På eftermiddagen hade vi ett seminarium men på förmiddagen gjorde vi inte ett skit. Tråkigt när man ändå pallrat sig hit och förväntar sig att köra fullt ös medvetslös varenda dag .. nu har jag visserligen väldigt nära jämfört med de i klassen som kommer från Skåne, men ändå!
 
Gick till gymmet efter skolan för ett snabbt pass, och då hände en liten incident .. skulle ställa ner två hantlar på golvet, och när jag böjer mig ner lyckas jag (tror jag) sträcka rumpmuskeln! Alltså vad fan. "SCRATCH" sa det, och så kom smärtan. Fyfan. Har varit helt bortdomnad sedan jag kom hem, så jag hoppas innerligt väl att det gått över till imorgon! Har aldrig varit med om detta förut ..
 
Just nu ligger jag och Karin och tittar på dessertmästarna, men jag har en känsla av att jag kommer däcka vilken sekund som helst. Har sovit så otroligt dåligt hela natten och varit DÖDStrött hela dagen. Imorgon är det stenhårt arbete med intervjuanalyser som gäller och sedan ska min basgrupp gå ut och käka middag samt bowla! Det ska bli superskojigt. Roligt att umgås utanför skolan när vi bara träffas vid några tillfällen varje termin. Nu ska jag sluta svamla och avsluta detta enormt tråkiga blogginlägg höhö .. puss och godnatt!

Kommentera här: