Kursavslut

Alltså fy tusan.. skickade precis in sista uppgiften för den här kursen. Det är den första individuella uppgift som kommer att betygsättas, om man bortser från tenten, så naturligtvis är jag jävulusiskt nervös över att inte bli godkänd. Har lagt ner så jäkla mycket tid på den där uppgiften alltså, men det ska nog ordna sig i slutändan! Nu ska jag njuta av en helg 100% FRI FRÅN PLUGG innan två nya kurser drar igång! Vi hörs och ses.
 

En tisdagkväll utöver det vanliga

 
Jag hade det så mysigt tillsammans med mitt hjärta igår. Han lagade världens godaste kyckling med sötpotatispommes medan jag låg i soffan och jäste. När vi ätit klart satt vi och pratade vid köksbordet någon timme innan vi förflyttade oss till soffan. Ost, kex, mörkchoklad, vin och The Walking Dead = perfekt avslut på en mysig kväll. Blir så himla glad över sådana här små saker som ljusar upp vardagslivet. Vi har knappt träffats de senaste veckorna trots att vi bor ihop, och de få stunder vi kunnat umgås har varit typ en timme innan läggdags. Så igår var det verkligen 10/10! Min fina kille ♥
 
Naturligtvis lyckades jag somna till i soffan igår kring 21, men istället för att ligga kvar där kröp jag isäng istället. Trots det kunde jag inte ta mig upp imorse när larmet ringde. Snoozade i över en timme och det är verkligen inte likt mig! Känner mig dock pigg som en lärka nu, så det kanske behövdes. Nu ska jag äta min hallongröt, förbereda mig inför redovisning och ladda för ett benpass! Jag har haft tid att gå till gymmet varenda dag den här veckan och det känns SÅ SKÖNT! Jaja. Nu är det färdigsvamlat! 

Tisdagmorgon

♥♥♥
 
Godmorgon! Jag har suttit och stirrat på datorskärmen i typ 40 minuter nu och fått nada gjort. Har så ont i magen idag.. det känns ju sådär faktiskt. Hade tänkt åka iväg och träffa tjejen som jag är kontaktperson till bland annat, men jag vet inte hur det blir med det alltså. Med tanke på hur mycket jag stressat den senaste tiden borde jag lyssna på min kropp och ta det lugnt, men det är svårt.
 
Helgen var bra. Jag var i Umeå med mina vapendragare från Storuman! På fredag såg vi Idol, körde till donken och fulsjöng i bilen klockan ett på natten och avslutade kvällen (eller natten) med skitsnack till halv fyra på morgonen (ZzzZzz....). Lördagen spenderade vi på IKEA och Avion, innan vi åkte hem till Lotta för att styra upp tacos och fixa oss inför fest. Förkröket var rätt lame och kroken var mer nice (ovanligt, brukar alltid vara tvärtom) men sällskapet gjorde det hela tippetopp ändå! Det var så HIMLAHIMLA kul att träffa dessa tjejer igen, det är verkligen inte alls ofta nuförtiden. Vi har gjort så mycket tokigt under åren vi känt varandra och trots att vi lever helt olika liv nuförtiden är det som att vi aldrig varit ifrån varandra när vi väl ses.
 
Nu ska jag krypa ner i sängen igen en stund och hoppas på att magsmärtan försvinner så att jag kan ta tag i plugget. Puss och kram!