Uppsala-update

Jag spenderade som tidigare nämnt helgen i Uppsala där min kompis Malin bor och pluggar för tillfället. Vi började prata om att jag skulle komma ner i somras när hon var hemma, och förra helgen var det äntligen dags. Kameran följde med men som vanligt glöms den bort, men här kommer lite bilder som jag lyckades knäppa:
 
Både lördag och söndag gjorde vi scones till frukost. Så gott! Jag måste börja göra det mer ofta!
 
I Uppsala var det fortfarande höst, en enorm kontrast till Skellefteås snö- och vinterkaos! Som den snöhatare jag är trivdes jag verkligen som fisken i vattnet bland höstlöven.
 
Söndagen ägnade vi åt lite sightseeing! Malin tog med mig till Uppsala slott och Domkyrkan (vill alltid skriva "Mariakyrkan", men den ligger i Krakow lol). Otroligt vackra byggnader! Om än jag varken är troende eller religiös så tycker jag att det är någonting fantastiskt över just kyrkor.
 
Förutom detta skulle jag beskriva helgen såhär: trängsel i en nittis säng, långa frukostar, vackra hus, alkoholfritt, "går det att få den med sojamjölk istället?", färgglatt och SÅ HIMLA MYSIGT. Tack för helgen Mallisballis, alltid lika skojsigt att få vara bitter tillsammans med dig ♥♥♥

Kommentera här: