Nya tag

Bild från valborgsmässoafton 2016 som inte går att rotera av någon anledning haha ..
 
Hallå kompisar! Måndag idag vilket innebär ny vecka (duh). Jag hade svårt att ta mig ur sängen imorse. Om det beror på att jag drömde världens mysigaste dröm eller om jag bara var råtrött vet jag inte, men när alarmet gick igång 7:30 vaknade jag inte! Så det kan gå.
 
Igår gjorrde jag inte särskilt mycket. Tog det ganska lugnt under hela dagen, pluggade en del samt åkte och tränade. På kvällen kom Julia hit för en tekopp och lite mys. Det slutade med att hon stannade och snackade skit i nästan fem timmar, och ingen av oss hade nog tänkt på att tiden gick så fort haha.
 
Sitter just nu och badar fotbad. Vi har äntligen fått tillbaka vårt varmvatten som av någon anledning var borta under hela gårdagen. Börjar vara så ofantligt trött på att bo i denna lägenhet alltså, samtidigt som jag är väldigt tacksam över att vi har den. Förhoppningsvis blir det en ny inom en snar framtid!
 
Idag har jag MASSOR av plugg att göra. Vi har inga lektioner denna veckan utan det är 100% eget arbete. Ser inte framemot den här veckan alltså. Jag har jättemycket inplanerat, både jobb-, plugg-, och nöjesrelaterat. Jag tycker inte om när det blir såhär. Älskar att ha saker att göra, men när det blir på den här nivån och jag inte vet vart jag ska börja blir det bara jobbigt. Nåval, det ska nog ordna sig!

Kommentera här: