Första november

Usch vilken latskit jag varit de senaste dagarna (syftar endast på skolrelaterad skit). Jag har knappt öppnat skolböckerna och det ger mig sådan ångest, samtidigt som jag tänker att det inte är hela världen. Kurserna har knappt börjat, vi har inte hunnit starta upp någonting och jag kommer hinna plugga så att det räcker och blir över. Intalar mig själv att det är bäst att passa på att njuta av lugnet före stormen!
 
Någonting jag däremot lyckats med är två bra träningspass! Igår blev det enbart konditionsträning och stretch då min axel fuckat ur igen, och idag blev det ett SVINBRA benpass. Jag har så ont i mina ben just nu alltså, haha.. axeln känns mycket bättre så förhoppningsvis kanske jag vågar använda den lite smått imorgon! Det känns som att jag inte skriver om andra saker än träning (och plugg) i den här bloggen haha, men det är typ det enda som jag vill hinna/orka göra varenda dag!
 
I skrivande stund äter jag ost- och broccolipaj. Väldigt god faktiskt! Vi kör en vegetarisk vecka på Bockholmsvägen. Kul med variation tycker jag, och vegetarisk mat är dessutom supergod generellt. Jag skulle gärna vilja äta mer vegetariskt än icke-vegetariskt, men min sambo är skeptisk, så det återstår att se hur det blir med den saken! Ska käka upp min middag nu, läsa lite kurslitteratur och sedan sticka iväg till stan för att fika med Julia! Trevligt, trevligt =)

Kommentera här: