Bitter as always

Hallå gänget. Veckan har dragit igång without mercy och i vanlig ordning går tiden så förbannat fort. Jag uppskattar det inte alls och skulle göra allt för att bara pausa. Mina kursböcker som jag beställde för två veckor sedan har äntligen kommit och förhoppningsvis kan jag påbörja min vetenskapliga rapport nu. Jag skjuter på den varje dag för att jag inte har någon ork, trots att jag innerst inne vet att det bara straffar sig i slutändan, men ibland blir det så. (Tjat-kärring som endast maler på om skoluppgifter) 
 
Snön och mörkret är ett faktum och vintern går inte längre att ignorera. Usch, en hemsk tid väntar oss. Tjatade på Jona idag om att vi borde boka en resa till våren, så förhoppningsvis blir det gjort snarast. Det här med att se framemot saker är viktigt för mig. För tillfället ser jag framemot helgen (obviously). På fredag blir det middag och mys med Jullz och Daniel, på lördag verkar det bli Piteå Havsbad med hjärtat och eventuellt fest på kvällen. Om jag inte hade saker inplanerade skulle jag inte klara veckorna, så är det bara.
 
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Inte för att jag är supertrött egentligen, utan mest för att jag inte vill vara uppe! Imorgon ska vi träna på morgonen innan jag har föreläsning hela eftermiddagen. Skoj. Puss och kram!

Kommentera här: