Babyshower

I lördags hade vi babyshower för vår fantastiska vän Erika som blir mamma i januari! Det blev en väldigt fin dag där vi åt god mat/gott fika samt lekte massvis med roliga lekar. Jag har inte riktigt förstått att hon kommer bli mamma om bara ett par veckor. Det är en sådan sjuk tanke, men jag är naturligtvis OTROLIGT glad för hennes skull. Erika är en av de mest godhjärtade och fina människor jag känner, och därför vet jag att hon kommer att bli en fantastisk mamma!

Mycket text från trött tjej

Hallå tisdag! Jag klev upp tidigt imorse för att ha ett seminarium. Fyra timmar tog det, vilket både är bra och dåligt. Jag försöker planera upp mitt pluggande så att jag lägger cirka åtta timmar om dagen på det, så när vi har sådana långa seminarium eller föreläsningar försvinner ganska mycket tid, vilket också är det jag tycker är jobbigt. Det känns som att hela dagen försvinner. Efteråt försökte jag att avverka lite plugg, men det gick sådär. Blev så arg och frustrerad att jag la mig i soffan och sov istället. Är inne i en dålig skolperiod för tillfället där allt är jobbigt, svårt och stressigt. Försöker dock hålla ut och invänta ljuset i tunneln.
 
Helgen spenderades i Storuman, där det for once var 0 % stress. Vanligtvis brukar det vara fullt ös med tanke på hur många som förväntar sig ett besök på kort tid, men inte denna gången. Hur mysigt det än var att få umgås med både vänner och familj finns det ingenting som slår känslan av att komma hem!
 
Just nu sitter jag och dricker chaite och dividerar med mig själv om huruvida jag ska följa med Jona på gymmet eller inte. Jag känner mig inte riktigt helt hundra så det klokaste kanske är att avstå, samtidigt som att det hade varit skönt att röra lite på sig. Återstår att se hur det blir! Resten av kvällen MÅSTE jag plugga eftersom jag jobbar onsdag + torsdag och därmed inte kommer hinna med så mycket plugg då.
 

(OBS GNÄLL)

Gammal bild från maj typ ..
 
Vilken jäkla skitdag detta blev då. Har mest varit arg, och när jag äntligen lyckasts komma över all ilska och bli lite glad fick jag besked som gjorde mig superledsen istället. Jävla skitliv alltså. Är så O F A N T L I G T trött på den här skiten ärligt talat.
 
Jag har i alla fall jobbat heldag idag, vilket var det enda positiva på hela dagen! Bästa hemtjänsten. Älskar tanter och farbröder som skrattar och bjuder på kaffe och tvingar på en tårta och berättar historier om hur mycket bättre det var förr och vad tråkigt det är att folk inte spontant knackar på dörren längre. Önskar typ seriöst att jag var en pigg 90-åring istället för en halvskröpplig och deprimerad 22-åring.
 
Nu ska jag torka tårarna, dricka mitt te och be för en bättre morgondag.