Lördag

Herregud vilken ovärd dag jag haft. Jag har i princip bara legat i sängen och sovit: klev upp vid 10 för att äta frukost, kröp ner bredvid Jona som låg och sov efter att ha jobbat natt kring tolv och vaknade till liv just innan två. Uppenbarligen verkade min kropp behöva all den sömnen, men det är ju inte normalt haha .. det absolut värsta är att jag inte alls känner mig utvilad. Undrar om man någonsin kommer bli det.
 
Igår klockan 16 tog jag helg efter vääärldens längsta vecka på jobbet (åtminstone har det känts så). Började helgen med att spilla ut en halv energidryck över my lady-parts, en incident som skedde ungefär fem minuter in på hemresan från Burträsk. Det var en slightly obekväm bilresa kan jag meddela! Någonting nytt som både är kul, spännande och jobbigt är att jag blivit kontaktperson till en vårdtagare, vilket ger mig mer ansvar än någonsin innan. Tycker som alltid att det är jobbigt med nya saker och att inte riktigt ha koll, men bara jag kommer in i rollen och får lära mig allt ska det säkert lösa sig.
 
Nu sitter jag och debatterar med mig själv om det är dags att släpa sig till gymmet, ut på promenad eller om det helt enkelt blir soffhäng till Jona kliver upp. Alltid spännande med dessa inre monologer haha .. tror att det blir ett besök på gymmet för lite kondition och core-träning, men det återstår att se hur det slutar. Oh well. Tråkigt och långt inlägg blev det denna lördag, men så kan det vara ibland. SES!

Kommentera här: