I'm losing you and it's effortless

Jag har jobbat helg igen, delad tur både lördag och söndag samt förmiddag idag. Att jobba delad tur är aldrig roligt, men extra förjävligt är det när man har två stycken efter varandra, och då särskilt under helgen. Man hinner inte göra ett skit mellan passen annat än att äta och sova. Oh well, jag jobbar i regel bara var tredje helg så har egentligen ingenting att gnälla över. Jag kunde haft det sämre.
 
Idag fick jag äntligen komma hem till Bockholmsvägen efter att ha varit borta sedan i fredags. Under bussresan hem smidde jag någon slags plan om att fara och springa, men väl hemma kände jag bara: hell no. Jag vill inte och jag orkar tamigfan inte. Intog istället soffläge och har pendlat mellan sömn och vakenhet någon timme. I skrivande stund lyssnar jag på acoustic rock och försöker kriga i mig en smoothie. Det är mitt första mål för idag och jag vill bara kräkas. Har NOLL PROCENT matlust, men det skiter min kropp fullständigt i ..
 
Kvällen kommer förmodligen bli lugn. Jag är helt slut på i kropp och knopp så det kan vara behövligt att bara ligga i soffan och titta på serier tills det är dags att förflytta sig till sängen. Imorgon är jag ledig i alla fall, tack och lov! 
 

Kommentera här: