Ännu en måndag i livet

RÅdåliga mobilbilder, men motiven är desto bättre ♥
 
I lördags var jag på partaraj hos Lina! Vi satt i princip bara och diskuterade livet i flera timmar tills vi insåg att klockan var närmare midnatt och vi bestämde oss för att gå ut. Som vanligt är det alltid roligare på förkröket och jag fattar inte varför jag ändå betalar massa pengar för att gå på krogen. Stannade inte på klubben länge för vips blev den roliga kvällen inte alls så rolig och jag knatade hem. Att jag fortfarande inte lärt mig att man inte ska blanda alkohol med ångest. Är fortfarande lika ung och dum. Oh well, mina pinglor är guld i alla fall ♥ 
 
På söndagen vaknade jag klockan ett - ALLTSÅ JA NI LÄSTE RÄTT, LINNEA SWÄRD SOV TILL KLOCKAN ETT PÅ EFTERMIDDAGEN - vilket gjorde hela dagen knepig. Inte för att jag gjorde särskilt mycket, såg film och badade i min skitångest. Tur att jag har min fantastiska pojkvän. Utan honom vore jag absolut ingenting.
 
Livet känns lite bättre idag, vilket alltid är tacksamt. En tuff jobbvecka väntar med i princip bara heldagspass, men för att vara helt ärligt gör inte det mig så mycket. Jag tycker att det är bra att jag har saker att göra. Det betyder att jag inte hinner tänka och känna efter så mycket. Har dessutom en del roliga grejer inplanerade i veckan + att jag och bästis åker till Polen nästa vecka (ALLTSÅ OMG *hjärtögonsmiley*) SO I'M GOOD EVEN THOUGH I'M NOT. Skämt åsido, nu spårade detta ur känner jag så det är dags att avrunda. Pussen och kramen

Lördag

Herregud vilken ovärd dag jag haft. Jag har i princip bara legat i sängen och sovit: klev upp vid 10 för att äta frukost, kröp ner bredvid Jona som låg och sov efter att ha jobbat natt kring tolv och vaknade till liv just innan två. Uppenbarligen verkade min kropp behöva all den sömnen, men det är ju inte normalt haha .. det absolut värsta är att jag inte alls känner mig utvilad. Undrar om man någonsin kommer bli det.
 
Igår klockan 16 tog jag helg efter vääärldens längsta vecka på jobbet (åtminstone har det känts så). Började helgen med att spilla ut en halv energidryck över my lady-parts, en incident som skedde ungefär fem minuter in på hemresan från Burträsk. Det var en slightly obekväm bilresa kan jag meddela! Någonting nytt som både är kul, spännande och jobbigt är att jag blivit kontaktperson till en vårdtagare, vilket ger mig mer ansvar än någonsin innan. Tycker som alltid att det är jobbigt med nya saker och att inte riktigt ha koll, men bara jag kommer in i rollen och får lära mig allt ska det säkert lösa sig.
 
Nu sitter jag och debatterar med mig själv om det är dags att släpa sig till gymmet, ut på promenad eller om det helt enkelt blir soffhäng till Jona kliver upp. Alltid spännande med dessa inre monologer haha .. tror att det blir ett besök på gymmet för lite kondition och core-träning, men det återstår att se hur det slutar. Oh well. Tråkigt och långt inlägg blev det denna lördag, men så kan det vara ibland. SES!

I'm losing you and it's effortless

Jag har jobbat helg igen, delad tur både lördag och söndag samt förmiddag idag. Att jobba delad tur är aldrig roligt, men extra förjävligt är det när man har två stycken efter varandra, och då särskilt under helgen. Man hinner inte göra ett skit mellan passen annat än att äta och sova. Oh well, jag jobbar i regel bara var tredje helg så har egentligen ingenting att gnälla över. Jag kunde haft det sämre.
 
Idag fick jag äntligen komma hem till Bockholmsvägen efter att ha varit borta sedan i fredags. Under bussresan hem smidde jag någon slags plan om att fara och springa, men väl hemma kände jag bara: hell no. Jag vill inte och jag orkar tamigfan inte. Intog istället soffläge och har pendlat mellan sömn och vakenhet någon timme. I skrivande stund lyssnar jag på acoustic rock och försöker kriga i mig en smoothie. Det är mitt första mål för idag och jag vill bara kräkas. Har NOLL PROCENT matlust, men det skiter min kropp fullständigt i ..
 
Kvällen kommer förmodligen bli lugn. Jag är helt slut på i kropp och knopp så det kan vara behövligt att bara ligga i soffan och titta på serier tills det är dags att förflytta sig till sängen. Imorgon är jag ledig i alla fall, tack och lov!