Sista mars

Från en lite snöigare promenad
 
Avklarat veckans sista pass vilket känns skönt! Hann även ta en tidigare buss hem och det är alltid uppskattat. Väl hemma mötte jag upp Jullz för en långpromenad. Överskattade dock hur varmt det var ute så fick ångra bittert att jag promenerade i tunna träningstights, men är huvudet dumt får kroppen lida hehe..
 
Vi har gjort en deal, jag och Julia, som går ut på att sluta med våra respektive ovanor (jag ska alltså sluta dricka så gudsförbannat mycket energidryck). Idag är det avvänjning dag 4 och än så länge går det sådär. Jag är konstant sugen, men förhoppningvis går det över snart. Kämpar på!
 
Är ledig fredag, lördag och söndag så imorgon bitti brassar jag och mitt hjärta iväg till Storuman för att spendera helgen där. På ett sätt ska det bli skönt att komma i väg, men är samtidigt lite nervöst. Det är första gången jag är där sedan farfar dog (om man bortser från begravningen) så det känns lite tungt. Tur att jag har Jona med mig! Utan honom vet jag inte vad jag skulle gjort ♥. Nu ska jag vattna blommorna och sedan krypa till kojs! Hoj

Helgen

FREDAG: slutade jobba klockan 12, snabbtryckte lunch när jag kom hem och sedan totaldäckade jag i sängen. Sussade sött i nästan tre timmar och jag måste säga att jag saknat mina timlånga powernaps. These days blir det bara tjugominutare på lunchrasten. Hehe. I alla fall, när jag vaknat till liv pinnade jag iväg till gymmet och körde kondition samt massa stretch/rehab. Åt middag 21:30 och vek in årorna kort därefter. Skönt med lite egentid! 
 
LÖRDAG: vaknade när hjärtat kom hem från jobbet. Pussades lite, åt frukost och myste på innan det var dags för mig att bege mig till stan. Mötte upp JulleG för en lunchdejt, och när den var slut mötte jag upp Jullz för att följas till bolaget. Fest stod på schemat under lördagskvällen så jag och Jullz gjorde oss i ordning tillsammans, och sedan fick vi sällskap av Malin. Vi snackade skit, spelade BeanBoozled och sjöng med i massa gamla låtar. Den planerade utgången blev inte av men vi hade kul ändå!
 
SÖNDAG: slapp vara cpbakfull idag vilket alltid är skönt. Sprang en stund på stan under förmiddagen och sedan har jag ägnat resten av dagen åt att städa, så nu är lägenheten i bästa möjliga skick! Har även bakat vilket var år och dar sedan jag gjorde! Två tummar upp. Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och sedan börja bege mig mot bussen. Sover i Ljusvattnet ikväll då det är helgdag imorgon och morgonbussen som jag vanligtvis tar till jobbet inte går. Hatet till busstiderna/lokaltrafiken i den här delen av landet #saknargöteborg ..

Stressvecka

Veckan so far har varit sinnessjukt stressig, åtminstone om man tänker jobbmässigt. Igår var vi tre stycken som gjorde typ sex personers jobb. Som pricken över i:et hade jag sådan fruktansvärd huvudvärk att jag bara ville kräkas. Tung gårdag med andra ord. Även måndagen var stressig som fan, så stressig att jag inte ens hann äta lunch (vilket gjorde att jag istället fick gå hem 15:30 istället för 16:00 så det var nästan värt det i slutänden). I mitt huvud har jag redan gått på helg vilket fuckar upp en del, men nu behöver jag bara jobba 13-21 ikväll och 7-12 imorgon innan jag får två dagar ledigt. Skönt!
 
Igår hängde jag lite med min saknade Jullz! Vi tog först en lång promenad innan vi landade på Bockholmsvägen för lite fruktsallad, te och prat. Hon åkte hem kring tio och då var det straight to bed som gällde för min del. Jag var så jäkla trött och tror att jag somnade på typ tre sekunder. Klev upp för ungefär en halvtimme sedan och har hittills hunnit starta en tvätt och gjort i ordning lite citronte. Ska kränga frukost, göra ett snabbt städryck i lägenheten och sedan eventuellt gå på bolaget innan jag måste bege mig till Burträsk! Då vet ni. Hoj.