Fredag+kort jobbhelg

 
Hallå kompisar! Long time no see! Det har varit tuffa veckor och varje dag är fortfarande en jäkla kamp, men tack vare att det någonstans finns någon slags inre styrka börjar saker och ting sakta men säkert ljusna. Ibland önskar jag att man slapp kämpa som man gör och att livet var enklare. Livet ska inte vara såhär tufft när man är såhär ung, och ibland tror jag att jag ger mig själv ångest pga ångesten. Det är svårt att förklara och det är egentligen rätt diffust i mitt huvud också, så jag tror vi lämnar det vid att det just nu känns mindre hopplöst.
 
Börjar inte förrän klockan 16 idag så har några timmar att slå ihjäl innan bussen går. Är träningssugen men då jag vart krasslig och febrig hela veckan får jag nog avstå från det idag. Ska åtminstone ta mig ut på en promenad i solskenet (och blåsten) för att röra på kroppen. Jag stelnar ihop så jäkla snabbt, förstår inte varför. Känner mig som +90 ibland haha .. 
 
Jobbar som sagt kväll ikväll + heldag imorgon och sedan väntar nästan två veckors ledighet. SÅ. SKÖNT. Träffade Julia igår för sista-minuten-planering och hon sa att den här resan inte kunde komma mer lägligt, och så är det verkligen. Hade jag behövt vänta ännu en vecka hade jag gått under. Direkt när jag kommer hem till Sverige igen åker jag till Storuman för att gå på lillasysters student, och sedan drar sommarschemat igång. Schemalagd 80-90% hela sommaren och det känns lagom. 
 
Nåväl, en liten update blev det i alla fall! Nu ska jag sluta soffhänga och röra på fetan! Pussochkram

Kommentera här: