27 juni

Bild på min älskade pappa och lillasyster från hennes student
 
Hallå kompisar! Long time no see, men det har jävlart varit fullt upp den senaste tiden (as usual). Sedan vi sist hördes har jag varit i Storuman och sett min lillasyster ta studenten och i princip bara jobbat. Har påbörjat sommarschemat vilket än så länge är ganska luftigt, så det känns skönt. En mjukstart skulle man kunna säga!
 
Idag är det måndag och jag är helt död efter helgen. Fullt ös medvetslös både fredag och lördag! I fredags var det midsommar och vi spenderade den i Ljusvattnet tillsammans med Jonas syskon och i lördags bar det av till Lycksele för överraskningsfest för Anders som fyller 30. Det faktum att jag fortfarande inte blivit människa säger väl en del om hur kul det var hehe #aldrigiordningpåfest .. 
 
För tillfället händer det ungefär ingenting. Vi har betalat det sista på vår utlandsresa, hängt upp tavlor i sovrummet och ska alldeles strax knalla in till stan en stund bara för att göra någonting. Det är ju trots allt löning idag och dubbel lön för min del så det måste nästan firas med lite shopping hihihihi .. 

Kommentera här: