Fjärde juli

 
Sommarens roligaste helg är officiellt över och jag har haft så kul. Slapp den värsta bakfyllan också vilket alltid är tacksamt. Dessvärre har väl inte vädret varit någonting att hurra för, men det är ju standard här i Sverige .. igår sov vi till halv ett innan vi gick en sista sväng på stadsfesten för att äta festivalkäk. Resten av kvällen spenderades i soffan vilket var välbehövligt! Skulle egentligen behöva checka in på något slags återhämtningsrehab efter två riktigt stökiga helger haha .. 
 
 
Idag börjar jag tack och lov inte förrän klockan 16. Det var skönt med sovmorgon, men för min del blir dagen förstörd när jag jobbar kväll. Blir så sönderstressad att jag inte klarar av att göra någonting överhuvudtaget tyvärr. Hatar att jobba kväll, men shit happens! Vi hann i alla fall iväg till Falkträsket för att ta årets första dopp. Kallt till en början, men sedan blev det bara skönt. Jag älskar att bada, måste ha varit en fisk i mitt förra liv! 
 
Nu ska jag packa i ordning och sedan börja röra mig mot jobbet. Jobbar som sagt kväll ikväll och förmiddag imorgon, och direkt efter jag slutat sticker jag och Jona iväg på roadtrip. Det ska bli kul! Vi ses och hörs. Hoj

Kommentera här: