Det var inte bättre förr, men det ska bli bättre framöver

De tre senaste dagarna har jag äntligen känt mig som mig själv igen efter en mörk och tung tid. Av erfarenhet vet jag att det inte behöver vara långvarigt bara för att man inte vaknar med ångest, men jag väljer att lägga mitt fokus på det positiva och det faktum att det bara kan bli bättre från och med nu.
 
I veckan har jag jobbat och idag börjar jag inte förrän 16. Om än jag hatar att jobba kväll är det skönt att bryta av med ett kvällspass mitt i veckan för att få en liten sovmorgon. Försov mig dock som vanligt, så det jag hade planerat att göra under dagen gick åt fanders. Hann i alla fall med en liten promenad, en sväng på bolaget och lite häng med Lina! De senaste gångerna vi träffats har jag varit så full att jag inte kunnat se ordentligt så det var two thumbs up att äntligen få se hennes vackra nuna!
 
Nu ska jag packa ihop mina saker och städa lägenheten lite snabbt innan det är dags att bege sig mot jobbet. Imorgon jobbar jag till fyra och sen ska jag dricka vin med en annan fin kompis! Man har ju egentligen det rätt bra.

Kommentera här: