Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

På många sätt känns det som att jag hoppat tillbaka tre år i tiden och kämpar mig genom tredje året på gymnasiet all over again. Känner mig som samma människa, med samma ångest och jag gillar det inte. Jag var så lycklig och SÅ STOLT över mig själv förra året. Hade kommit så långt i min personliga utveckling och ä.l.s.k.a.d.e  allt jag lyckats bli, och nu är JAG TILLBAKA DÄR DET BÖRJADE!?! Alltså vad fan hände. 
 
Älskar Skellefteå och den trygghet som finns här, but I'm getting bored och är beyond rastlös. Vill ha ut så mycket mer av livet än såhär. Just nu har jag inget mål med någonting jag gör och pga det ser jag ingen mening med att ens kliva ur sängen på morgonen. Mitt liv ser EXAKT likadant ut nu, oavsett veckodag, månad eller klockslag. Jag vill inte ha det så? Har aldrig velat ha det så? Det känns som att jag behöver utmana mig själv, göra något jag aldrig gjort förut bara för att svettas lite. Ännu en gång bevisa för mig själv, och alla andra, att jag KAN och är mer än detta.
 
GAHAUIHFIFHAIODNJPJWEFOPNOSFNOPDNOGINBAGOINB #mood

Snart är även juli över

Det här vill jag göra nu: dricka redbull på en balkong i ett annat land
 
Idag har jag varit ledig, men hade ärligt talat lika gärna kunnat jobba. Det är inte kul att vara ledig när ingen annan är det, trots att vädret varit fantastiskt. Och eftersom vi bor i lägenhet ganska centralt kan man inte bara klä av sig och lägga sig på gräsmattan med en bok i handen. Tog i alla fall en timmes promenad imorse och en snabb runda på stan i eftermiddags, så lite sol på näsan har jag fått ändå. 
 
Det är fyra veckor kvar till vi åker till Cypern och jag önskar av hela mitt hjärta att det var imorgon. Jag vill inte göra någonting annat än att åka utomlands för tillfället. Ingenting. Spontant känns det som att jag lika gärna kunnat spendera dessa fyra veckor i sängen under täcket, men får försöka kriga på så gott det går fyra veckor till. 
 
Nu ska jag klä på mig och sedan bege mig ut på ännu en promenad med Alexander! Det ska bli lika kul som alltid att träffa den gamle skojaren. 

Det var inte bättre förr, men det ska bli bättre framöver

De tre senaste dagarna har jag äntligen känt mig som mig själv igen efter en mörk och tung tid. Av erfarenhet vet jag att det inte behöver vara långvarigt bara för att man inte vaknar med ångest, men jag väljer att lägga mitt fokus på det positiva och det faktum att det bara kan bli bättre från och med nu.
 
I veckan har jag jobbat och idag börjar jag inte förrän 16. Om än jag hatar att jobba kväll är det skönt att bryta av med ett kvällspass mitt i veckan för att få en liten sovmorgon. Försov mig dock som vanligt, så det jag hade planerat att göra under dagen gick åt fanders. Hann i alla fall med en liten promenad, en sväng på bolaget och lite häng med Lina! De senaste gångerna vi träffats har jag varit så full att jag inte kunnat se ordentligt så det var two thumbs up att äntligen få se hennes vackra nuna!
 
Nu ska jag packa ihop mina saker och städa lägenheten lite snabbt innan det är dags att bege sig mot jobbet. Imorgon jobbar jag till fyra och sen ska jag dricka vin med en annan fin kompis! Man har ju egentligen det rätt bra.