Sista helgen i januari

Verkar i princip bara lägga ut matbilder här på min blogg, och i detta inlägg blev det inget undantag haha .. 
 
Åh vilken härlig helg jag haft! I fredags kom Lotta på besök. Vi kom fram till att det var ett år sedan vi träffades sist, vilket är så jäkla sjukt .. förundras varje dag över hur fort tiden faktiskt går. Anyway. Vi strosade på stan, åt tacos och gick på bio innan vi vek in årorna. På lördag blev det gym, lunch på stan (där jag hann glömma mitt bankkort i parkeringsautomaten, men som tur var fick jag tillbaka det), roadtrip till Ljusvattnet och en väldigt lyckad inflyttningsfest som slutade med att vi skedade sex stycken i vår säng. Mysigt var det en stund, sedan blev det 80 grader varmt.
 
Nu hoppas jag på lite kvällsfika och kramar i soffan innan det är dags att skalla kudden. Ny arbetsvecka börjar imorgon! Som det ser ut nu jobbar jag bara fyra dagar, vilket känns lagom efter senaste tidens jobbmaraton .. oh well, godnatt bloggis 

Måndag och tisdag

Så jävulusiskt välbehövligt OCH välförtjänt med två dagars ledighet. Känner mig dock mindre utvilad nu än under jobbmaratonet, men det är väl standard haha .. jobbar bara två dagar den här veckan, imorgon och på torsdag, innan en ledig helg fylld med roligheter väntar! YEYEY! Igår eftermiddag kom Julia och Lina över för ett par timmars skitsnack. När de åkt somnade jag på soffan innan jag mötte upp min pojkvän på gymmet. Hade en härlig måndag med andra ord!
 
Nu ska jag borsta tänderna och möta upp Jullz för en prommis! Resten av dagen ägnar jag åt fix i lägenheten. Jag ska bland annat stryka och sätta upp nya gardiner, världens tråkigaste grej att göra men blir ju bra efteråt. Ikväll blir det ännu ett gympass med hjärtat! Har haft svårt med motivationen på senaste, men den börjar sakta men säkert krypa tillbaka. Fick en trevlig överraskning när jag öppnade lönebeskedet för den här månaden, så det kanske blir lite nya träningskläder för att boosta motivationen ytterligare .. *fniss*

Snabb update

HELLO FROM THE OTHER SIDE ... nä skojas. Tjenistjenis. Jobbar som en dåre nuförtiden och har 0 sekunder över till annat. Tur att jag tycker om mitt jobb! Idag har jag i alla fall varit ledig, enda dagen den här veckan. Julia kom över vid elva för lunch och reseplanering och sedan gick jag på stan en sväng för att handla lite till lägenheten. Har också hunnit veckohandla, alltid skönt att få göra bort det! Nu tittar jag på Greys Anatomy och dricker en äcklig smoothie! Det går ju det också. Om en stund ska jag göra köttfärslimpa för första gången ever och sedan invänta min sambo för kramkalas resten av kvällen!