Nygammalt jobb

Ännu en tisdag mitt i livet! Jag har fått så jäkla svårt att ta mig ur sängen på morgonen nuförtiden, så imorse lyckades jag försova mig en timme hehe .. hatar när det händer. Tog mig upp till slut, åt en ordentlig frukost och pinnade sedan iväg till gymmet vilket typ var det enda jag tänkt göra idag. Körde ett försiktigt pass och för första gången på evigheter samarbetade min skadade axel med mig. K U L  S O M  F A N. Förhoppningsvis går det åt rätt håll från och med nu.
 
Efter gymmet hade jag egentligen tänkt klämma in en promenix med Jullz, men det blev tyvärr inte av. Istället har jag ätit lunch och suttit i telefonkö hos Kommunal. Har försökt ringa dem i princip varje dag i två veckors tid utan att få tag på någon. Har antingen blivit bortkopplad pga överbelastning eller hamnat på plats 25 i kö. När jag nu äntligen får tag på en människa är hon otrevlig och ger mig ett nytt nummer att ringa. Ringer dit och får veta att de stängt för dagen. ALLTSÅ VAD FAN? Usch vad irriterad jag blir. Skit-kommunal.
 
Nu ska jag göra börja göra mig redo för en inskolningskväll! Har fått schema på ett nytt område och ska ha första inskolningen ikväll. Det känns kul och spännande. Alltid roligt att vidga sina vyer :pPpPp oh well. Dags att få någonting gjort innan bussen går. Höres och synes
 
 

Svackornas svacka

Ångest, ilska och uppgivenhet håller mig i handen, klappar mig på axeln och viskar bitterhet i mitt öra. Kommer på mig själv med att vakna upp arg på livet varje morgon. Jag är fast i något oförklarligt och skrämmande, och jag vill bara att allt ska vara över nu. Någonstans vet jag att jag en morgon kommer vakna upp utan att vara arg. Då kommer livet ännu en gång vara det roligaste och mest värdefulla jag har, och i vanlig ordning kommer jag känna tacksamhet över allt vackert det ger mig. Men just nu är det en liten tröst .. 
 

Söndag

Igår efter både jobb och middag åkte jag hem till Jullz för att umgås med henne och Julia! Vi snackade skit och hade lördagsmys ett par timmar, vilket var jättejättehärligt. En välbehövlig kväll helt enkelt! Jag och livet är inte jättesams för tillfället, så en kväll med mina bästa tjejer var precis vad jag behövde! Jona kom och hämtade mig strax innan tolv och sedan blev det sängläge rätt fort. 
 
I skrivande stund dricker jag kaffe och funderar på vad jag ska hitta på härnäst. Börjar jobba klockan 16 och har ett par timmar att döda innan dess. Det finns mycket som jag borde göra: städa eller gå på promenad exempelvis, men misstänker att det inte kommer att hända. Oh well, shit happens .. något hittar jag säkert på!