Update från Luleå

Dålig bild på en sliten tjej
 
Hallå gänget! Nu var det ett tag sen. Som vanligt har det inte hänt särskilt mycket spännande i mitt liv. I skrivande stund befinner jag mig på ett vandrarhem i Luleå och slötittar på Dr. Phil. Detta har varit den värsta campusveckan hittills, mycket på grund av att jag inte alls mått bra, vilket gjort precis allting supertungt. Som tur är bär det av hemåt imorgon förmiddag! Det har i alla fall varit superskönt och välbehövligt att träffa alla fina klaskompisar! Jag är så tacksam över att ha hamnat i en så bra klass där alla stöttar och peppar varandra. Så imorgon när jag lämnar Luleå gör jag det med ny energi!
 
Ihelgen har jag tänkt försöka ta det lugnt. Egentligen skulle jag jobba, men mår inte bra varken i kropp eller knopp så ska ha en lugn helg hemma (första gången på flera månader) för att kurera mig och ladda batterierna. Ska dricka mycket te, titta på serier och sova mycket. Hade till och med planerat att strunta i alarmet på morgonen. Jag minns inte senaste gången jag vaknade utan av alarmsignalen. Det var säkert flera veckor sen, och om än jag tycker att det är skönt att kliva upp i tid så är det ett enormt stressmoment, så jag hade tänkt försöka undvika det ihelgen. Återstår att se hur det går!
 
Nu ska jag packa i ordning mina saker, hämta lite te, packa ihop det sista och sen titta på TV resten av kvällen! Det blev ett långt inlägg idag, men det kan ju vara trevligt ibland, lol.... Ha det bra kompisar, puss och kram!

Kommentera här: