16 december

Hallå bloggis! Nu var det länge sedan sist. Jag har inte gjort någonting som är värt att dokumentera, så därför har jag left you hanging. Lol. Livet rullar i alla fall på i vanlig ordning. Jag kämpar på med skolan och försöker övervinna mitt enorma hat för världen, livet, mig själv .. Skolan börjar åtminstone lugna ner sig lite grann om än jag har svinmycket kvar att göra pga skjuter allt framför mig som en bulldozer. Gick på mitt jobbschema igår och har nu ganska mycket jobb att se framemot den kommande månaden. Det ska bli skönt att kunna fokusera mer på jobb och få skrapa ihop lite cash. Saknar att ha pengar haha ..
 
Elinas bild
 
Anyway! Det är inte bara ångest och livshat trots att man kan tro det. Förra helgen älskade jag livet. Vi spelade poker och drack öl hos oss, någonting som jag tycker att vi bör göra varenda dag för det var så roligt. Vann ingenting dock, men vad gör det! Det blev ett spontanbesök på Calles också där vi stannade till stängning. Bakisångesten jag hade på söndagen visste inga gränser men någonstans var det ändå värt det.
 
Idag blir det inte många knop gjorda. Både jag och Jona är ganska krassliga så det blir lugna gatan. Imorgon jobbar jag heldag och sedan ska jag på vin- och myskväll hos Elina! Vi spontanbestämde på fyllan förra helgen och har sett framemot det sedan dess haha! Ska bli så kul =) På söndag är jag förhoppningsvis 0 % bakis och då väntar häng med bästis. Med andra ord har jag ännu en rolig helg att se framemot!

Kommentera här: