Varning! Bittert

Jag känner mig arg, ledsen, omotiverad och trött ungefär 99 % av mina vakna timmar. Har ingen lust att göra någonting på dagarna och är ultrabitch2000 mot alla i min närhet. Kände mig såhär under högstadiet och gymnasiet också. Mådde skit hela tiden, hatade mig själv och alla andra. Jag skyller allt på universitetet och hur jäkla klaustrofobisk jag känner mig av att läsa till arbetsterapeut. Har inga pengar till att göra någonting, har ingen tid till att göra någonting och så kommer det att vara under tre års tid. Även om jag kanske inte gjorde särskilt mycket förut heller så hade jag ändå MÖJLIGHETEN och där är skillnaden. Det känns som att jag inte har möjlighet att göra ett skit nuförtiden.
 
Det var av den här anledningen som jag inte kände mig redo att börja plugga. Jag visste att det skulle bli såhär. Och nu är jag fast med skiten eftersom jag vägrar hoppa av med tanke på att jag lånat pengar, och jag tänker inte bli skuldsatt i onödan .. sedan är det ju trots allt detta jag vill också, men det var helt fel tidpunkt och DET VISSTE JAG REDAN SEDAN INNAN. Fy fanken. Att man aldrig bara kan lyssna på hjärtat utan att försöka vara så förbannat förståndig hela tiden. Skit.
 

Lilla julafton

Godmorgon torsdag! Igår hade vi lilla julafton hemma hos Jullz. Det var verkligen supermysigt att träffas (nästan) hela gänget for once. Vi körde julklappsleken, drack te och snackade skit. Mina bästa tjejer! Kom hem kring 23:30, duschade och kröp i säng direkt. Nu har jag precis ätit frukost och funderar vad jag ska göra idag innan jag börjar jobba. Jag ska nog mest troligt iväg och ordna ett nytt gymkort på ett annat gym samt ta en liten promenad. Känns både spännande och skit. Hatar ju förändring, men det ska nog bli toppen ändå! Klockan 16 börjar jag jobba och då drar mitt sju dagars jobbmaraton igång! ZzzzZzz ....

Måndag

Måndag och tillbaka till verkligheten - fast en ny sorts verklighet som endast kommer att bestå av jobb, som jag nämnt tidigare #tjatkärring. Idag jobbade jag 7-12 och det gick bra. Vaknade konstigt nog 95 % utvilad imorse vilket i princip aldrig händer. Har dessutom sovit riktigt bra i natt. Fick en chock när larmet ringde imorse. I vanliga fall hinner jag alltid vakna tio gånger innan larmet ringer, men inte idag. Skönt!
 
Klockan 13 hade jag mitt sista seminarium för i år och nu sitter jag med gänget för att finslipa på den sista gruppuppgiften som ska lämnas in under 2016. Jag har egentligen en del uppgifter att göra under "jullovet" men jag har planerat att skita fullständigt i allt vad skola heter fram till 1 januari 2017. I need a break, verkligen. Nästa år kommer jag tillbaka med ny energi och nya tag helt enkelt!