It's official!

 
Och så blev det officellt! Min ansökan om förskjuten inskrivningsdag blev beviljad, så om ungefär tre veckor börjar jag plugga! Det är alltså till arbetsterapeut jag ska läsa. Alla som känner mig vet att det är någonting jag velat bli under en väldigt lång tid så jag hoppas verkligen att det är en utbildning som kommer att passa mig. Det är tack och lov en ganska bred utbildning med mycket möjligheter, men jag planerar att arbeta mot äldreomsorgen när jag är klar. Naturligtvis kan det ändras under tidens gång, men det har länge varit min tanke med hela utbildningen!
 
Under lång period har jag varit ganska emot tanken på att börja plugga inom den närmsta framtiden. När jag sökte in i april gjorde jag det enbart för att se OM jag kude ta mig in eller om jag var tvungen att göra högskoleprovet för att ha en chans. Jag blev först antagen som reserv och tackade ja trots att jag fortfarande inte hade några tankar på att börja i år. Allt eftersom tiden gick började jag känna mer och mer att det var dags, inte för att jag nödvändigtvis vill utan mer för att jag mår så dåligt just nu och inte orkar jobba. Är helt förstörd och tömd på energi varje gång jag kommer hem från jobbet och att ha det så gynnar ingen, allra minst mig själv.
 
När jag blev antagen kände jag bara att NU KÖR VI. Kommer att läsa på distans via Luleå universitet, vilket innebär att jag kommer spendera mycket tid hemma och lite på Campus och just nu passar det mig perfekt. Att få planera och organisera upp mina dagar utan någon press känns som ett bra första steg mot en gladare och lyckligare version av mig själv!
 
Kontentan av detta långa inlägg är alltså: jag kommer att börja plugga om tre veckor! #lol

Kommentera här: